top of page

Blogg

OPT trening

Elin Bernatek tekst og foto


Nå går vi over i en ny tid, og dermed har vi også bestemt at vi skal ha nytt tema. Det nye tema blir trening. Trene kan man gjøre på mange måter og nivåer. I sin enkleste form er trening bevegelse i form av å gå korte eller lengre turer. Tema trening er felles mellom de tre bedriftene som nå er under OPT. Her på GOTT har vi et ekstra fokus på kosthold og trening. På GOTT har vi lenge hatt en avtale med de ansatte at de ikke drikker brus i arbeidstiden mot at bedriften stiller med frukt og grønt.


Det er lettere å motivere seg til å trene dersom det er gøy. For meg så er det enklere å trene ute, og jeg blir også i bedre humør etter å ha trent. Trening utløser endorfiner som gir oss en lykkefølelse. Hvordan er det med deg?

Selv trener jeg dansing. Dansing er en morsom måtte å trene på for det er både sosialt i tillegg til at man bruker alle muskler i hele kroppen. For oss som sitter mye stille er det viktig å trene opp finmotorikken og å skifte sittestilling ut over dagen. Når man etter hvert får til teknikker og øvelser gir det å trene også en fin mestringsfølelse.


En ting du kanskje ikke visste er at meditasjon også kan være en type trening. Treavdelingen pleier å ha en type meditasjons-lunsj. Der stillhet er sentralt, Tekstilavdelingen beveger seg mer i sine små trenings stunder. De har en jobb som ofte er statisk og stillesittende.
Comentarios


Siste innlegg
Archive
bottom of page