top of page

Blogg

En utfordrende dag for alt og alle

Tekst og Foto Elin BernatekEkstremværet skapte kaos over alt. Alle trikker, t-baner og busser er innstilt og taxiene kommer seg heller ikke fram. Nå kan vi si som Anne Grete Prøys; himmelsk korrekturlakk. Det snør og byen står helt stille og ingen kommer seg dit de skal når de skal. Det er ikke bare det at det snør enormt mye, men det blåser også. Når folk kom seg på jobb så de ut som snømenn.Snøstormen skapte kaos både på veien og gjorde folk litt oppgitte. Det var meldt et helvete og tro meg helvete kom, bare i en litt større skala enn det vi trodde.

Anders stod ute hele dagen bare for å måke. Denne dagen skulle Anders hatt en gullmedalje. Han og Caroline fant ut at noe må vi jo gjøre for å få taxiene frem til inngangen.


Det hjalp ikke så veldig. Fem minutter senere var snøen tilbake og ting var like ille. Taxisjåførene måtte stoppe bilen for å gå ut å måke. De som gikk gikk med snø opp til knærne.

Når vi skulle hjem fra jobb var det fortsatt problematisk. Aud satt å strikket. Jeg selv måtte trene, men heldigvis hadde jeg kamera på meg Anders fortsatte å måke snø. All kollektiv transport er stanset, flyplassen er stengt og taxier kommer seg ikke fram i tide til å hente folk som trenger det.

Den siste taxien som kom, kom hit nærmere 18.30. Den skulle vært her 14.30. Ruter fikk 15700 refusjonskrav i januar i motsetning til desember, da det var 1697 refusjonskrav. Det er bra at folk har vett til å benytte seg av reise garantien.

Kommentare


Siste innlegg
Archive
bottom of page