top of page

Blogg

Julebord OPT 2023

Tekst og foto Elin BernatekI år som i fjor var julebordet på Vulkan arena.Når jeg kom var det velkomstdrinker og taler over både lave og litt høyere sko. Noen er glade i å prate. Denne dagen smilte alle og stemningen stod i taket.Petronella var den som fikk det ærefulle oppdraget og snakke til alle de ansatte i OPT.

for Henrik var litt syk så han kunne ikke snakke så mye.Det ble servert både vegetar, kjøtt og halal. Her fant man noe for alle og en hver. Det så ut som om de fleste koste seg. Drikke stod klart på bordene.Talene startet og det var visst noen som ikke hadde fått med seg at mikrofonen var på!


Diplomer ble delt ut til folk som har jobbet på OPT i både ti og tjue år. En av dem var Knut-Andre som i år hadde jobbet på avdeling GOTT i 10 år.
Her ser du to gode kollegaer som smiler til kameraet.
Før vi flyttet bordene slik at vi kunne få oss en real svingom på dansegulvet var det allsang og hele lokalet stemte i på blant annet sanger som "På låven sitter nissen" og det var nisser andre andre steder enn på låven også.En kald kveld der mange kollegaer møttes til et hyggelig samvær. Vi ønsker alle i OPT en god juleferie og et godt nytt år.Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page