top of page

Blogg

Muligheter for alle?

Tekst og foto Elin Bernatek


Vi var på rådhuset Den 31. Oktober Oslo Kommune og organisasjonen Helt Med var to av initiativtakerne til arrangementet "Muligheter for alle". Dette var en messe som handlet om utdanning, fritid og jobbmuligheter for mennesker med bistandsbehov.Nestleder i Byrådet, Tor Frøytvedt Dahl, åpnet messen og er det en ting jeg kan love deg er det at du her har mange tilbud til hva du kan gjøre. Her har du fritidsklubber, dagtilbud, kunst- og kulturtilbud og ikke minst flere forskjellige arbeidsmarkedsbedrifter. Messen åpnet klokken 10 med et fint åpningsnummer, Det ble raskt fullt så det ble litt dårlig med luft.


Noen kommer til oss fordi de er nysgjerrig på hva vi driver med på Oslo Produksjon og Tjenester (OPT). Andre sniker seg forbi bare for å få en twist eller to. Jeg lurer egentlig litt på hvor mye twist og kaffe som gikk denne dagen. Det kan ikke ha vært lite. Messen varte til klokken14.00. Det ble en lang dag. Våre medarbeidere holdt ut lenge, men så de en stol så satt de seg ned det, noe jeg kan tenke meg var godt.Dette er en messe der vi skal synliggjøre det vi holder på med og hvor vi holder til. OPT har ni ulike lokasjoner og driver i enda flere bransjer.

Vi fikk standplass nr. 19, mellom Nordpolen Industrier og SENSE. Vi hadde med oss tre representanter fra GOTT, avdelingsleder Jon, en erfaren arbeidstaker, Nikolai og en helt fersk nyansatt, Luca.

OPT ble i 2020 fusjonert med GOTT og Balder tekstil. Siden det har vi fått et mye bredere utvalg av tjenester. OPT er i dag Norges største produsent av gardiner og vi leverer også mange fine og eksklusive trevarer.

Mange som var på denne messen kjente hverandre fra jobb, skole eller andre steder, men en av de som kjente flest må ha vært Luca. Alle kunne komme innom for å spørre og se hva som skjedde og hva som tilbys av tjenester.

Peter Dannevig fra "Helt med" sier at det er ting man ser i år som kan bli bedre til neste år.

Kanskje det hadde vært lurt å la dem prøve ut noen av oppgavene, slik at de får en liten smakebit på hva og hvordan dette fungerer.


OPT fant ut at vi skal gjøre ting på en litt annerledes måte til neste år, ta med oss flere produkter slik at folk får se hvem vi er og hva vi driver med. Det var gøy å få være med på en så stor happening.
コメント


Siste innlegg
Archive
bottom of page