top of page

Blogg

I rampelyset

Tekst og foto Elin Bernatek
Vi hadde besøk av et filmselskap. Jobben deres var å filme et produkt fra start til finish. Dette er blitt gjort på alle OPT sine avdelinger. Noen av de er; Bilpleien, Mustad/CC-vest og Sømavdelingen på OPT. Vi har to avdelinger på GOTT, en tekstilavdeling og en treavdeling. Et produkt ble vist fram på hver avdeling. På tekstilavdelingen viste de fram skittentøyposene vi lager til "På Stell", mens på treavdelingen ble det vist fram vaffelfjøler i ask med plass til for eksempel et lite syltetøyglass.


I dag er de her på GOTT for å filme. Noen er litt starstrucked! Det er nemlig viktig for oss å få vise fram arbeidet vi gjør på en ordentlig måte. Vi er jo litt stolte av stedet der vi jobber også.


ASCYNTIA består av 4 personer, så det er et ganske lite selskap. To av dem var her sammen med Anne Kirsti og filmet oss. Det var gøy å se på alle dingser og kamerautstyret. Det som blir tatt opp her vil bli brukt på våre egen nettsider. Dette for å promotere OPT og alt vi driver med.

Det er greit med litt spenning i hverdagen innimellom. De ansatte skrur på sjarmørknappen og det er alltid litt ekstra prestisje når vi får vise oss frem fra en slik vinkel. Det mangler jo ikke akkurat på linselus! Det er flust med film- og fotointeresserte hos oss! Jeg tror dette er en dag mange av våre ansatte kommer til å huske lenge.Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page