top of page

Blogg

En dame med mange jern i ilden

Agnete er ny på GOTT på treavdelingen og har tatt over stillingen til Imke. Hun har i dag en 50% stilling som arbeidsleder, i tillegg jobber hun også på sitt eget verksted, Mikkelson Møbler, på Grünerløkka. Med andre ord - Agnete er en dame med mange jern i ilden.


– Jeg fant stillingen på FINN. Jeg har vært innom på julemarkeder to ganger før og hadde fra tidligere jobbet et par dager hos GOTT i fjor og trivdes veldig godt . Så da jeg så denne stillingen tenkte jeg at den ville være perfekt for meg, legger hun til.Agnete har nå vært her i litt over én uke og har brukt mye av den første tiden til å observere hvordan ting blir gjort. Agnete virker som en nysgjerrig person. Hun har sikkert ikke vanskelig for å lære seg nye ting.


Før Agnete kom til GOTT jobbet hun 10 år i rusomsorgen som miljøterapeut på hospits. Her fikk hun verdifulle erfaringer gjennom å jobbe med mennesker som hun tar med seg inn i den nye jobben. Hun ser frem til å kombinere å jobbe med mennesker og som møbelsnekker.


Agnete er født og oppvokst på Stord og har studert i Bergen i noen år før hun flyttet til Oslo i 2005.

– Her har jeg vel egentlig vært siden det. Bortsett fra to år da jeg gikk på møbelsnekker skolen i Mysen. Så jeg kan vel egentlig kalle meg selv en Oslo-beboer, ler hun.


I dag bor Agnete på Enerhaugen sammen med kjæresten sin Hege og deres tre barn, Jens på to måneder, Astrid på to år og Noor på 5 .– Jeg er jo veldig glad i å være møbelsnekker, men nå for tiden går det veldig mye i familieliv og å være sammen med barna. Ellers er jeg veldig glad i gå på kino, konserter, kafé og turer. Men det blir det ikke så mye av nå med tanke på situasjonen vi er oppi, forteller hun.


Agnete ser nå frem til en ny hverdag med ny jobb og nye utfordringer, og gleder seg til å ta fatt på de nye arbeidsoppgavene. – Jeg er veldig glad for å kunne jobbe her, alle virker veldig hyggelige og rause, og jeg har blitt godt tatt i mot. Det virker som en veldig fin arbeidsplass. Der alle tar vare på og respekterer hverandre.


Vi ønsker Agnete velkommen hit til GOTT og håper hun får mange nye spennende utfordringer her hos oss.


Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page