top of page

Blogg

Auf Wiedersehen!


Imke er en dame med mange jern i ilden. Hun skal nå slutte her på Gott. Hun har vært en av tre damer som har jobbet på tre-avdelingen. Imke har jobbet der i en 50% stilling som arbeidsleder og produktdesigner og hun har vært hos oss i ca.9 år.

Jeg spør Imke om hva hun har lært her hos oss? Da svarer hun «Jeg har lært mye om men nesker og så har jeg sikkert lært meg å bli litt mer tålmodig. Jobben er en blanding mellom produksjon og det å jobbe sammen med mennesker, sørge for at alle har det bra. Det å jobbe her har vært veldig gøy, det er viktig å gi de som jobber her oppgaver de trives med. Jeg har selv trivdes veldig godt. Jeg har lært en masse ting jeg ikke kunne fra før av som å drive datafresen for eksempel.»

Imke har siden 2011 jobbet som frilansdesigner under navnet Oslonaut. Hun produserer blant annet elgfjøler, kjøleskapsmagneter og lin håndklær. Hun står også bak julekulene i tre med forskjellige motiver som er ett av våre mest solgte produkter. Hun har et mål om at alle produktene bør være bærekraftige, brukervennlige og formfine Målgruppen er både voksne og barn. Hun har vært mange steder i verden for å hente inspirasjon til sine produkter.

Det er sikkert mange som er nysgjerrige på hva du skal gjøre nå? «Jeg skal begynne i Orkla i en avdeling som heter Home and Personal Care. Her skal jeg designe emballasje til blant annet vaskemiddel og kremer. Det blir spennende og nytt og en jobb som er midt i blinken for meg som grafisk designer.»

Orkla er et stort konsern jeg spør Imke om hvordan hun tror det kommer til å bli å jobbe der. «Jeg tror det kommer til å bli spennende. Jeg må si at jeg gleder meg til det.»

En av tingene jeg spør Imke om er om hun har noen råd til sin etterfølger. Da svarer hun både nei og ja for min etterfølger er jo en helt annen person som sikkert gjør ting på en helt annen måte. Og det er på en måte bra da. Så lenge arbeidslederne utfyller hverandre vil han eller hun helt sikkert finne sin egen måte å gjøre ting på..

Imke sier at det blir trist å slutte på GOTT. Hun kommer til å savne oss, men lover å komme innom en gang i blant.

Jeg tror jeg har mange med meg når jeg sier at Imke kommer til å bli dypt savnet av mange her.

Siste innlegg
Archive
bottom of page