top of page

Blogg

Nye ideer er alltid velkommen

En fin klappstol som tåler alt. Produktideen var det Margrethe og Caroline som kom opp med. Det er et samarbeid mellom våre to avdelinger. Selv om klappstolen ikke akkurat er en ny oppfinnelse er det Margrethe som har stått for utformingen av dette produktet.

For at stolen skal bli mer stødig er det brukt kanvas som er rester etter produksjonen av bakematter. Setet på denne prototypen er det Bjørn som har vevd. Denne gangen ble fargen gul. Det er nøye planlagt hvordan disse setetrekkene skal utformes og hvordan fargekombinasjonene skal være.

Rammen og beina på denne krakken er laget av eik og er laget på treavdelingen.

Her ser du Margrethe og hennes nyeste oppfinnelse. Et bord med bein fra knappeteltene vi får fra forsvaret. På toppen er bordet rundt og laget av Valchromat. Her på GOTT liker vi gjenbruk.

Margrethe har vært lærling på tekstilavdelingen i et og et halvt år men etter jul begynte hun å jobbe på treavdelingen. Alle aktivitørlærlingene gjør dette for å bli mer kjent med begge avdelingene på GOTT. Anette er Margrethes veileder. Etter at hun er ferdig med tiden som lærling ønsker hun jobb som arbeidsveileder.

Siste innlegg
Archive
bottom of page