top of page

Blogg

Cosmopolite Scene

Vi har lenge hatt behov for reklameseil fordi vi lager BUA-bager med denne typen bunn. Anette ringte Cosmopolite Scene for å høre om de kunne hjelpe oss med det. De var veldig positive og sa det var bare å komme og hente. Disse seilene er fra forskjellige konserter så de har både skrift, tegnet kunst og ansikter på seg. Cosmopolite Scene Oslo holder til på Soria Moria.

Anette og Kjersti dro ned og fikk med 8 ruller med seil. Denne gangen var de heldige, for da de kom var det like før seilene ble kastet. Vi kom i grevens tid, sier Anette.

Seglene har hengt utendørs og var dermed litt skitne når de kom til oss, de må derfor en runde i vaskemaskinen før vi kan bruke de.

Bjørn bruker en mal og tegner opp strekene som han senere klipper etter. Siden en av hans favorittsysler er å tegne passer denne jobben han som hånd i hanske. For best mulig utnyttelse klipper vi i seilene så tett som mulig. Vi er glade for alle seil vi får og sier ikke nei hvis vi får tilbud om flere.

Siste innlegg
Archive
bottom of page