top of page

Blogg

Dronene flyr ut i en fart


Anders legger i emnene, tar ut de ferdige skrogene og støvsuger kammeret mellom hver skjæring. En viktig jobb som blir utført med stor nøyaktighet.

Anders er ny her på GOTT. En av hans arbeidsoppgaver er å betjene laseren som skjærer ut en del til drone settet. Delen som skjæres ut på laseren kaller vi en ramme eller et skrog. Han synes dette er morsomt å gjøre. Materialet som brukes til å lage disse senterrammene heter fly-finer.

Bugra i dyp konsentrasjon, ikke en skrue for mye eller for lite.

Et dronesett består av mange små deler som for eksempel strikker, skruer, ben og gummi-ringer. Disse blir lagt i en ziplock pose. Her er det viktig å holde tunga rett i munnen for gjør vi en feil er det ikke bra. For å gjøre det lettere å holde oversikt har vi laget en papptrakt som også viser hvor mange deler av hver type som skal inn i posen. Bugra er den som har i oppgave å telle alle delene. Han dobbeltsjekker og passer på at alle delene er på plass der de skal.

Etter dette blir delene lagt i en større eske sammen med en fjernkontroll, propeller, styrekort, mobilholder, batteri, lader, kamera, propelltrekker, motorer, propellbeskytter og knotter til fjernkontroll.

Andreas holder oversikt over esker og innhold.

Vi bretter også eskene. Dette er det som regel Andreas og Aleksander som gjør; "Når du har brettet noen esker så sitter det i fingrene" sier Andreas. Enklere kan det ikke bli. Etter brettingen blir det satt klistremerker på disse eskene. Denne gangen har vi fått en bestilling på 120 droner. For å holde litt kontroll på hva vi gjør og slik at alt skal bli riktig, deler vi de i to og tar 60 av gangen.

Vi har fått dette oppdraget av Henning Pedersen som har designet dronene og som hadde ideen til de. Han kom til oss å spurte om vi kunne hjelpe han å lage selv skroget i tre. Det er hyggelig for oss at han velger en vekstbedrift som GOTT. Vi ønsker å gi våre kunder så god kvalitet som mulig.

Siste innlegg
Archive
bottom of page