top of page

Blogg

Ingen tuller med ulla

Rett før jul ramlet det inn 5 store ruller med ull her på GOTT. Materialet kommer til oss ferdig tovet. Tekstilavdelingen har fått et nytt, stort og spennende oppdrag. De skal lage 600 sitteunderlag for Ulvang. Ulla rulles inn døra i ruller. Den brune ulla kuttes i firkanter, for deretter og bli sydd på maskin og merket.

Ulvang merker sine produkter med det Norske flagget. Michael er en av de mange som merker disse sitteunderlagene. «Det går så det suser» sier Anette. Denne gangen er det også litt gøy for GOTT skal få ha sin helt egen tag på disse. Det er ikke ofte det skjer.

Ulla kommer fra Tyskland. Ulvang driver utelukkende med ull og deres slagord er «vi er ull».

Firmaet ble startet av den tidligere norske skiløperen Vegard Ulvang. Han har oppkalt dette firmaet etter seg selv.÷

Her på tekstilavdelingen er det et godt samarbeid. Det er første gangen vi jobber for denne produsenten. Alle på GOTT gleder seg til og ta fatt på et nytt oppdrag.

Siste innlegg
Archive
bottom of page