Blogg

Miss Quilting går av med pensjon

22.08.2018

 

Joyce Hendriksen har vært arbeidsleder på tekstilavdelingen i 6 år. En arbeidsleder er en person som rettleder de ansatte og viser dem hvordan ting skal gjøres. Hun er også her for å gi de ansatte råd, tips og vink når de sitter fast. Når noen trenger hjelp til noe, er hun ikke langt unna.

 

Joyce har vært vikar på Gamle Oslo Tre Og Tekstil, helt siden de holdt til på Grønlandsleiret. Spesial feltet hennes har vært vev, men i hjertet er hun en quilter.

 

Joyce blir sett på som tekstilavdelingens hjerte, hun kommer til å bli savnet og det kommer til å bli

lagt merke til at hun ikke er her. Hun sier selv at det kommer til å bli rart å ikke komme hit hver dag, men endelig er det min tur. Hun gleder seg til pensjonisttilværelsen.    

 

Hun forteller at når hun går av med pensjon, skal hun fortsette med sine mange hobbyer, sånn som quilting, søm, akvarellmaling, dukkemaking og så mye, mye mer.

Hun ønsker også å bruke mer tid på å stelle blomstene i hagen sin.

«Jeg har mange prosjekter å henge fingrene i. Så jeg blir nok ikke arbeidsledig med det første.» Joyce kommer innom som vikar fra tid til annen. Så hun blir ikke helt borte. 

 

Siste dagen hennes er den 31. August 2018. Hun er i dag 68 år gammel og har dermed jobbet et år mer enn det hun trenger. 

 

Vi er alle glad for hennes til morsomheter og rariteter.

 

Joyce ønsker å skrive en hilsen til alle oss her på GOTT. Her kommer de:

 

«Jeg er glad for å ha fått muligheten til å jobbe her på GOTT. Jeg er veldig imponert over arbeidstakernes utvikling. Jeg har sett folk lære å gjøre ting de sa de aldri kunne få til. Dere bør være stolt av dere selv og jeg er stolt av dere.»

 

 

Hva er quilting?

Quilting er fra gammelt av en måte å bruke gamle og slitte klær til å lage nye og praktiske kreasjoner. I dag blir quilting sett på som en kunstform. Det blir også brukt mer eksklusive og fargerike stoffer. Quilting er en trelags sømteknikk der en bunn- og en toppdel blir sydd sammen med vatt i mellom. Det brukes forskjellige tråd tykkelser og forskjellige typer søm. Ting som ofte blir quiltet er sengetepper, babytepper eller putetrekk.

 

 

 

 

 

Please reload

Siste innlegg

May 27, 2020

April 30, 2020

April 29, 2020

March 11, 2020

February 26, 2020

February 11, 2020

January 14, 2020

January 8, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@gott.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon