top of page

Blogg

Uten filter


Fantasidyr fra utstilling.

Uten filter er en utstilling som belyser temaet psykisk helse på flere forskjellige måter. I år er det 44 utstillere som viser fram sine verk. Utstillingen er et samarbeid mellom flere forskjellige aktivitetshus, dagsentere og skoler. Utstillingen ble startet i 2009 og har vært arrangert i rådhuset 4 av 5 ganger. En gang har utstillingen vært i Danmark. Dansk tv var tilstede på dette arrangementet.

Det var mye underholdning. Ordfører Marianne Borgen åpnet utstillingen, Connie Vena, som har vært kurator for utstillingen sa noen ord. En av ildsjelene bak utstillingen, Ivar Fjelstad, fremførte et hyllingsdikt og avsluttet med et flott stev. Når folk begynner og le før han i det hele tatt har kommet seg opp på scenen er det et godt tegn. Åpningsseansen ble avsluttet med vakker musikk fra en gruppe fra Nydalen Voksenopplæring.

Utsnitt av Elin Bernatek sitt bilde "bak masken"

Lars tok med seg hele tekstilavdelingen på åpningen. I et helt fullpakket Rådhusgalleri prøvde vi å finne fram til både hverandre og bildene. Det var gøy å møte nye og gamle kjente. I år er det to stykker fra GOTT som har fått sine kunstverk utstilt i rådhuset. De to kunstnerne er Amreen Khan og Elin Bernatek

I kunstens verden kan man utfolde seg fritt. I dag er det mange som viser fram sin kunst de kan være stolte.

Spennende perspektiver og flott dybde i bildene som Amreen Khan har vært med på å lage.

Siste innlegg
Archive
bottom of page