top of page

Blogg

Hvor er buksa mi, hvor er skjorta mi?


GOTT har nå fått nye arbeidsjakker. Denne gangen er våre logoer trykket på ryggen av jakka. Disse kan brukes på jobb eller ute blant folk som reklame for bedriften. Jakkene er varme, gode og behagelige.

«Lars, i år har du gjort et skikkelig røverkjøp» sier Anette B.

Alle jakkene er like derfor er det lurt å lage sitt eget lille kjennemerke på den, slik at verken folk eller røvere stikker av med den fine, nye jakka du akkurat har fått.

Jakkene er kjøpt hos en arbeidstøyleverandør som heter Synfiber og det er første gang vi samarbeider med dem.

I år har jakken også snorer. Disse er ikke tillatt på verkstedet da de kan vikle seg inn i noe som er skarpt og som går fort rundt. Derfor måtte alle trearbeiderne fjerne snorene før de tok jakkene i bruk. Der må vi prioritere sikkerhet fremfor mote.

Siste innlegg
Archive
bottom of page