Blogg

Fossheim trenger hjelp


Fossheim har bedt om hjelp til et pakkeoppdrag. De skal pakke 125.000 poser, såkalte studentpakker. Posene inneholder smaksprøver på pulverkaffe, tyggis, dropssjokolade og nøtter. De inneholder også en rekke rabattkuponger og reklamemateriell. Først legges dette i poser før posene blir lagt pent i esker for så og sendes av gårde. Når vi fikk spørsmålet om vi ville hjelpe til sa vi med gru og glede ja til dette. Hver dag denne uken sender GOTT et knippe av våre ansatte opp for å hjelpe til. Det er tekstilavdelingens ansatte som trår til.

Dagens gjeng bestod av fire arbeidstakere og en lærling. Knut Andre, Munnazah , Karin, Michael og Sonja.

Siste innlegg
Archive

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@opt.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon