top of page

Blogg

Fossheim trenger hjelp


Joyce, Knut Andre, Munazzah, Michael, Karin og Sonja.

Fossheim har bedt om hjelp til et pakkeoppdrag. De skal pakke 125.000 poser, såkalte studentpakker. Posene inneholder smaksprøver på pulverkaffe, tyggis, dropssjokolade og nøtter. De inneholder også en rekke rabattkuponger og reklamemateriell. Først legges dette i poser før posene blir lagt pent i esker for så og sendes av gårde. Når vi fikk spørsmålet om vi ville hjelpe til sa vi med gru og glede ja til dette. Hver dag denne uken sender GOTT et knippe av våre ansatte opp for å hjelpe til. Det er tekstilavdelingens ansatte som trår til.

Dagens gjeng bestod av fire arbeidstakere og en lærling. Knut Andre, Munnazah , Karin, Michael og Sonja.

Michael og Knut Andre i dyp konsentrasjon.

Siste innlegg
Archive
bottom of page