top of page

Blogg

Sommer, sol og måkeskrik

Nok en gang tok vi turen til Hovedøya for GOTT sin årlige sommeravslutning. Ferga gikk fra Rådhuskaia klokken 10.00. de fleste var tilbake til kl 14.00.

På dagens meny sto sommersalat og potetsalat laget på GOTT. I tillegg kunne man velge mellom kylling og entrecote. Jon og Lars sto for grillingen. Maten var god og alle ble mette og fornøyde. Denne gangen var det ingen måker som prøvde å stikke av med maten vår.

Mange tok seg turen ned til vannkanten for å få kjent på temperaturen i vannet. Noen vasset, mens andre tok seg en skikkelig dukkert. Det var også noen som valgte å kose seg ute i solen. Andre hadde også med seg diverse ballspill der koordinasjon ble utfordret.

I år som hvert år ble det også gjort litt ekstra stas på noen personer. I år er det litt morsomt, for de to som ble feiret har nemlig byttet avdeling. Karin og Nikolai har jobbet hos oss i henholdsvis 10 og 20 år.

Kake ble det i år også. Denne gangen ble det kanelkake laget av Stephanie og Margrethe.

Vi fikk også med oss superpensjonisten Joyce, det var et hyggelig gjensyn!

Med vind i håret og saltsmak på leppene fikk alle sagt god sommer til hverandre.

Med tekst og bilder ønsker vi alle en god sommer og minner om at første dagen etter ferien er 30. juli.

Siste innlegg
Archive
bottom of page