top of page

Blogg

Jeg er ikke som de andre

Tekst og bilder Elin Bernatek


For litt siden fikk vi en ny kvinnelig ansatt på tekstilavdelingen. Hun ønsker ikke å bli navngitt derfor lar vi henne være anonym. Hun sier «jeg er 35 år gammel og fyller 36 28. september. «Det gleder jeg meg til». Når jeg spør henne hvor mange dager i uka hun jobber på Gott sier hun: «Jeg jobber her fire dager i uka; tirsdager, onsdager, torsdager og fredager». Hun begynte her 17. januar 2023, så hun har nå jobbet her i litt over et halvt år.

«Før jeg begynte her på GOTT jobbet jeg i en bruktbutikk for Maritastiftelsen. Her jobbet jeg med prising og tekstiler. Det var her jeg begynte å bli nysgjerrig på hvordan ting blir laget og hvor mye arbeid som ligger bak dette. Jeg har det ikke alltid så bra inni meg som det ser ut fra utsiden».

Maritastiftelsen hjelper blant annet folk som sliter med forskjellige typer problemer som psykiske og fysiske.

Bydelen hjalp meg med å søke på denne jobben. «Egentlig skulle jeg begynne på OPT på Økern, men det ville jeg ikke, så jeg tok sjansen og begynte på GOTT. Det her er veldig gøy. Jeg liker meg godt her på GOTT. Her må jeg si at jeg liker det å sy på maskin». Det har blitt sagt at hun jobber til kråka tar henne.

Jeg spør henne om hva hun gjør på fritiden. Da sier hun at: «På fritiden liker jeg å danse og høre på musikk, også liker jeg å møte vennene mine og familien. På spørsmål om hvorfor hun valgte tekstil svarer hun: «Jeg har jobbet med tekstiler før og jeg liker å lære meg nye ting som å sy, veve og klippe til kunder som for eksempel Ullvang».

«Selv om jeg har vært her ganske kort tid har jeg fått meg mange nye venner og venninner her på Gott, men enkelte ganger kan det bli litt mye drama å forholde seg til».

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page