top of page

Blogg

Handlenett i alle regnbuens farger


Tekst og foto: Elin Bernatek


Et av OPT mange arbeidslag arbeider på CC Vest. Senteret er i dag eid av Mustad eiendom som er en av våre viktigste samarbeidspartnere. CC- Vest er et senter med mange hyggelige butikker. Her finner man alt fra de kjente kjedebutikkene til de litt mer unike, så her har du litt for en hver smak.

Vi henter fargerike plastsegl fra CC-VEST. Disse er i alle regnbuens farger. Alle er de ulike. Plastseglene har hengt både innendørs og utendørs på CC- vest. Det første som skjer når de kommer inn døra her hos oss er at de blir klippet, deretter blir de vasket. Her på GOTT blir seglene sydd om til handlenett..

Når dette er gjort blir taggen til CC-vest, som er rød, sydd på utsiden av bagene, mens OPT sine tagger blir sydd på innsiden. Taggen blir sydd inn i sidesømmene. Dette er et oppdrag som har mange prosesser og de ansatte har derfor mulighet til å velge hvilken del av arbeidet de har lyst til å jobbe med.

På baggene blir det også sydd på bånd. Disse båndene har mange farger. Båndene til baggene er laget av polyester eller bomull. Disse har også forskjellig tekstur. Denne gangen fikk vi beige, rød og oransje bånd fra leverandøren. Handlenettene blir levert på CC vest samtidig som vi henter nye segl med andre og forskjellige motiver og farger på.
Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page