top of page

Blogg

Frem til varmen kom!

Bilder og tekst: Elin Bernatek

Sommertemperaturene er endelig på plass slik det skal være og hvis noen lurte minner Aud deg som oftest på å drikke vann. Vi har laget oss en ny benk, her ser du Munazzah og Andre prøvesitte den.

Noen av de viktigste og morsomste tingene tekstilavdelingen har gjort så langt i årer blant annet å veve ryer av feilvarer og prototyper fra Ullvang. Hatte-workshopen var gøy selv om noen hatter ble for små. Anette B syntes det var spesielt gøy å bli ferdig med ale de små såpeposene, mens Hong som er vår nyeste ansatte likte sy workshopen fordi da ble hun ferdig med forkleet sitt.

Prosjektet "My Everyday", med Emma Davis, er et kunstprosjekt der man skal male, tegne eller sy sitt eget kunstverk på et kjøkkenhåndkle. Dette er en kreativ og fin oppgave for mange. Hvis noen lurte er dette for begge avdelinger. Man trenger ikke å ha særlig mye erfaring innen kunst fra før. Dette er et prosjekt som er frivillig og som blir utført på arbeidstakerens fritid.

Treavdelingen har jobbet mye for sine faste kunder som for eksempel Snekkerbua og Enor. I tillegg har de laget fuglekasser til Naturvernforbundet. Det største prosjektet vi har vært med på i år fikk vi av NITJA. De ga oss i oppgave om å lage podier til Edda Gimnes sin første enkeltstående utstilling.


Nå er det snart sommerferie. Håper alle får den ferien de ønsker seg og får ladet batteriene skikkelig.


Første arbeidsdag etter sommerferien er tirsdag 1. august.


Siste innlegg
Archive
bottom of page