top of page

Blogg

Endelig er den her

Etter langt om lenge og lenger enn langt har endelig dreibenken kommet til oss. Mange har lenge gledet seg til det.

Siden dreibenken nå akkurat har kommet er det mange som har lyst til å prøve den. Alt som er nytt er spennende. Vi må passe oss, for det er en stor maskin med mange finesser. Dermed er det heller ikke mange som har fått opplæring i denne maskinen. På treavdelingen står denne benken adskilt fra de andre maskinene.

For å beskytte de ansatte, har Bayram laget en skillevegg som står foran dreibenken.

Når man dreier blir det mye spon og støv. Dermed er det også viktig med verneutstyr, som støvmaske og vernebriller. Våre ansatte kommer først.

Når man dreier bruker man forskjellige typer treverk for å lage mønster i produktet.På treavdelingen prøver de og bruke så mye rester som mulig, Slik at de slipper å kaste unødvendig mye. Dreiing er en god måte og gjenvinne rester av treverk på.

Siste innlegg
Archive
bottom of page