top of page

Blogg

En opplevelse for livet


Munazzah Tahir har nylig fylt 38 år. Munazzah er en dame med mye humor, hun liker å yte sitt beste på jobb. Det å kunne hjelpe folk er viktig for henne. Nå skal hun på en ganske spennende reise. Hun skal til Mekka med sin familie. Dette er Munazzahs første tur der. Dette er stort for henne og hun gleder seg kjempe mye.

Munazzah skal til Mekka for å besøke den hellige steinen. Hun reiser sammen med hele sin familie og gleder seg veldig. Munazzha har før vært både i London og Dubai, men denne reisen blir spesiell. Mekka er en by i Saudi Arabia og er et hellig sted for alle muslimer. Her tilber de deres profet Mohammed, Allahs sendebud. De fleste muslimer reiser til Mekka to til tre ganger i løpet av livet. Hvert år kommer det to tre millioner pilegrimer dit.

Vi ønsker Munazzah god tur og er spent på hva hun har å fortelle når vi ser henne igjen!

Siste innlegg
Archive
bottom of page