top of page

Blogg

Is, sol og sommer

Tekst og bilder: Elin Bernatek


Jeg håper alle har hatt en bra sommer, selv om denne sommeren har vært litt annerledes enn vanlig. Noen synes det er bra å ha sommerferie, mens andre synes det bare er kjedelig og sitte hjemme og stirre i husets fire vegger.


Jeg spør 5 personer på GOTT hva de har gjort i sommer.


Karin sier hun har vært i Trysil og brukt en del av sommerferien sin på å fiske: «der har det vel vært sånn cirka like dårlig vær som i Oslo og det har bøttet ned», sier Karin.

Anette E. har hatt en bra sommer. Det har vært mye å finne på; hun har vært på Hadeland Glassverk og kjørt biltur med sin søster Camilla og sin mor Berit.

"Vi var også I Tønsberg og Åsgårdstrand, hvor vi leide et to etasjers strandhus. Vi var også en tur i Drøbak, og til slutt tok jeg og min mor oss en tur til CC-vest hvor vi møtte en gammel kjenning".

Bugra pleier til vanlig å være i Tyrkia en måneds tid om sommeren, men det har ikke vært sånn de to siste årene. Jeg spør om hvordan det har vært å være her i Norge i sommer og hva han har gjort: «Jeg har bare slappet av og tatt det med ro, vært med venner og i et bryllup, men jeg skulle ønske jeg hadde vært i Tyrkia», svarer han. Han har også vært en del utendørs på grilling med familien og familievenner.

Solstrålen Munazza har vært på stranden i sommer, med sine to nevøer som hoppet fra stupetårn. «Jeg satt også på balkongen og spiste masse is, gode middager og koste meg. Mine to nevøer skal bli leger i utlandet, og jeg er så stolt», sier Munnazza.

Caroline har sett på soloppgang og solnedgang og danset natten lang, og vært på restaurant. Hun har også vært hjemme i Romedal og besøkt familien sin, spilt mye tennis og badet.





Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page