top of page

Blogg

Jule 1, jule 2, jule 3!


Det er ikke bare på tre avdelingen de driver med tre. Tekstilavdelingen har i det siste fått inn en bestilling på 1000 juletrær. Trærne blir laget av grønn papp og perler som vi trer på en hyssing. Vi trer annen hver gang perler og papp, så treet blir tredimensjonalt.

Pappen er i forskjellige størrelser, så det er fort gjort å gjøre feil. Derfor bestemte vi oss for å lage et ”hospital” for ødelagte trær. Dit kommer alle trær med små eller store feil. På trehospitalet henger de til vi får fikset dem.

Stephanie er blitt en mester i å trykke ut delene fra arket.

For å nå vår deadline må vi lage 83 trær om dagen. Noen dager klarer vi å lage 150 stykker. Det går med 50 perler, 14 papp biter og 130cm med hyssing pr. tre. Julen kryper bare nærmere og nærmere og for å få denne bestillingen ferdig i tide må alle hjelpe til. Bestillingen er så stor at vi til og med må ha hjelp av sjefen.

Trærne skal henge på Tanum bokhandel for å pynte opp til jul. Oppdraget har vi fått av Parallell AS. Parallell er et firma vi har samarbeidet med før. I fjor sydde vi stjerner, i år lager vi juletrær.

Siste innlegg
Archive
bottom of page