top of page

Blogg

Vi slår på stortromma

Tekst og Foto Elin BernatekDen 25. November fikk vi endelig arrangert julebordet i OPT. Denne gangen på Åpen Scene. Det ble fullt hus og stormende jubel. Alle de tre bedriftene som er samlet under OPT var representert her. Det ble mye styr med hvor folk skulle sitte. Det er jo ikke rart, for på dette julebordet var det hele 160 deltakere.

Til hovedrett kunne vi velge mellom pinnekjøtt, tradisjonell juletallerken og en vegetarrett. Til dessert var vi så heldige at vi kunne velge mellom riskrem, karamellpudding og multekrem. Som drikke fikk vi velge mellom vin, mineralvann og øl. Henrik kommer bort til oss, og sier: jeg håper det ikke er noen som har dårlig tid, fordi dette kan ta en stund. Noen måtte vente leeeenge på maten, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

Henrik fra OPT var dagens konferansier. Han ønsket oss velkommen. Etter dette sier han at han ikke skulle si så veldig mye denne dagen. Det gikk ikke så veldig bra. Anne Kirsti kommer opp på scenen til stående applaus. Hun holdt en tale for oss på rim. For alle skulle være med å delta.

Så kom Henrik opp på scenen igjen, for det var flere som ville si noe. Dette var en langvarig prosess, det var mange som hadde noe å si. Dette gikk ut over både mikrofonen og ørene til de som satt å hørte på. Bilal holdt også en tale og sang en sang, før vi til slutt avsluttet første del av kvelden med at alle synger "På låven sitter nissen".

Etter middagen ble det dans! Da åpnet vi dansegulvet med høy musikk for folk og mulighet for å bestille mer drikke i baren.

Jeg, Elin fikk også tatt meg en svingom. Det ble et ganske tettpakka dansegulv. Da vi var ute på dansegulvet ryddet servitørene av bordet og satt fram kaker og mange andre søtsaker.

Fotografen forlot åstedet klokken 20.30, da var det hæla i taket og tenna i tapeten. Takk til alle for et fint julebord.

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page