top of page

Blogg

Vi holder dørene åpne

Tekst og Foto Elin Bernatek


I år er det åpent hus torsdag den 2. Desember. Adressen vår er Haslevollen 3.

Dørene er åpne fra 12 til 18.


I tillegg til gløgg og sveler er det også mulig å gjøre en god handel. Vi selger julepynt og julekort som vi har laget her. Fjøler og spisebrikker har vi også laget til julemarkedet.


Vi selger også filleryer. En av våre mest populære produkter; knappeteltforklær, har vi også på lager. Det er også mulig å få seg smulefangerfjøler. Disse ble i utgangspunktet laget av avkapp etter fjølproduksjon men ble så populære at vi måtte sette de i ordinær produksjon. Luca har laget et lite parti krakker som også kan brukes som nattbord eller som et lite kaffebord til altanen. Disse er laget av poppel og er sammenleggbare. De er også lett å få med seg.Til alle som er glade i brettspill har vi også bondesjakk til salgs. Sjakkbrettet er svart og er laget av Valchromat mens brikkene er laget av heltre eik. Her ser du Anders og Andreas mitt i en match.


Mange av oss koser oss på denne dagen med besøk av venner og familie. Våre arbeidstakere synes det er gøy å vise fram stedet der de jobber. Som vanlig blir det også pepperkaker, sveler og gløgg.

Denne dagen håper vi på fullt hus og stormende jubel. Husk lommeboka! Vi ønsker alle velkommen.Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page