top of page

Blogg

Veske?

Tekst og bilder: Elin Bernatek og Bugra Kilic

I dag er det Anette Boman sin tur til å stille ut et kunstverk. Tittelen på kunstverket er: "Veske?".

Anette forteller meg at hun har brukt lang tid på å brodere dette kunstverket. Målet er at det skal bli en selskapsveske. Anette sier at hun sannsynligvis kommer til å bruke enda flere timer før hun er ferdig.


Det er brukt mange objekter og rariteter på denne vesken. Mange av tingene hun har brukt her betyr noe spesielt.. Tingene kan være minner fra steder og plasser hun har vert eller tider hun har opplevd. Det er en jobb som krever tålmodighet. Det er jo litt av et pirkearbeid, forteller Anette.

Jeg spør Anette om hvor hun fikk inspirasjon fra?


"Jeg fikk ikke inspirasjon fra noe spesielt sted, for meg ligger inspirasjon mer i tingen jeg bruker, som for eksempel en skuff full med perler som jeg hadde glemt at jeg hadde, eller nøkler til en gammel dagbok. Anette er også veldig glad i tekstiler og hva slags teksturer de har."


Neste utstiller i Verdens minste galleri er Bilal, så følger Bjørn. Hvem som helst som arbeider her kan stille ut. Hva som kan stilles ut er bare begrenset av plassen. Lars er kurator så det er bare å melde sin interesse til han.


Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page