top of page

Blogg

Velkommen til Økt

Foto og tekst: Elin Bernatek


Trening og bevegelse er en essensiell del av dagen vår og er viktig for helsa. Trening gir deg endorfiner og gjør deg gladere.

Treningen kalles Røris 6 og er hentet fra OPT. Nå har vi begynt med dette også her på GOTT.

Disse øktene kom som et frisk pust. Det er Nasra som driver disse øktene.

Vi har nå fått en helt ny måte å trene på. Dette er frivillig og foregår et par ganger i uka ute på plassen eller inne i kantina. Deltakerne står i en ring under treningen, og mens de selv trener heier de på hverandre! Det virker som om alle synes dette er gøy!Øvelsene er varierte, noen går raskt mens andre er langsomme. Øvelsene er hentet fra flere ulike treningsformer, blant annet styrketrening, yoga og kondisjonstrening. Her får man virkelig kjørt seg. Det er individuelt hvilke øvelser man synes er vanskelige og hvilke man synes er lette.Alle de som deltar gjør sitt beste og deltar med liv og lyst. Vi har vært heldige med været for de fleste dager har sola vært ute. Bevegelse er viktig for alle som ellers sitter mye stille over lengere tid.

Dersom denne treningen ikke er passer eller hvis man ikke har lyst til å delta er det alltids mulig å ta en spasertur i nærområdet i stedet. Om du blir støl eller får litt vondt i musklene neste dag betyr det sannsynligvis at du har trent på riktig måte


Det er bra vi har pauser etter en slik økt for disse kan være krevende. Det som er sikkert at du har ansvaret for egen kropp. På slutten av dagen er det viktigste at du har det bra med deg selv og kan finne sjelefred..

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page