top of page

Blogg

Tur til Lillestrøm


På Lillestrøm finner vi NITJA, senter for samtidskunst, tidligere Akershus kunstforening. Tidligere holdt de til i en litt sliten gammel villa i Lillestrøm sentrum, nå har de fått et splitter nytt bygg rett ved jernbanestasjonen i Lillestrøm.

NITJA har vært på kundelisten vår lenge og vi har laget både sokler, rammer, interiør og annet formidlingsutstyr for de. Vi har til og med laget kunst (dog etter kunstnerens spesifikasjoner) for de. Denne gangen har vi laget et sett med portable utstillingsvegger. Veggene er lette og flyttbare og av poppelfiner. De gir et lyst og lett inntrykk der de er plassert midt i utstillingslokalet.

De er i første omgang laget til utstillingen "New Horizons, Ephemeral Style" men vil brukes fremover ved behov.


Treavdelingen var bedt på spesialvisning med kurator Tor Arne Samuelsen og dro av sted med to arbeidsledere og 5 arbeidstagere hvorav flere hadde vært med å bygge veggene.Christian Sveen og Alexander Lehman likte begge utstillingen selv om de syntes mye var fremmed og rart. Christian var spesielt opptatt av det særegne fargespillet i maleriene til Linn-Mari Staalnacke mens Alexander var spesielt opptatt av enkelte detaljer ved de samme bildene.


Utstillingen står frem til søndag 19/9.

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page