top of page

Blogg

Skrubb, børste og såpevann

Tekst og foto Elin Bernatek


I år skal vi produsere skrubb-poser for Farris bad som er et spahotell i Larvik. Her finnes det flere forskjellige behandlinger du kan få, i tillegg finnes det også svømmebasseng og boblebad.På OPT har vi fått oppdraget om å lage skrubb-poser. Dette er et samarbeidsprosjekt vi har med OPT sin sømavdeling på Økern. Kunden vi forholder oss til heter smallmatters, en kunde vi har hatt flere oppdrag for før. Her på GOTT har vi sagt ja til å produsere tre hundre poser i måneden.


Posene er laget av gjenbruks materiale som er av gammelt hvitt sengetøy. Dette er et prosjekt som beviser hvor viktig det er å samarbeide og ha en god kommunikasjon fordi det er veldig mange ledd i et slikt prosjekt. Posene ble klippet, overlocket og vrengt og deretter ble sømmer og tagger sydd inn i stoffet.

Til slutt blir de tredd, telt og kontrollert.Bugra sitter med kvalitetskontrollen av disse posene. Når man sitter med dette over lengre tid kan man fort komme ut av tellinga. Vi har en mal som må få plass i disse posene, hvis ikke malen passer er de for smale.Det å kontrollere disse posene er ganske ensformig og krever fokus. For å kunne ha kontroll på antallet er det nå blitt laget et nytt og forbedret kontrollskjema. Det sier noe om hvor mange som er kontrollert og hvor mye svinn det blir før de sendes videre.


Dette er et perfekt prosjekt for oss her på GOTT. Vi er opptatt av gjenbruk for gjenbruk er bra for både miljøet og for lommeboka. Det er også gøy å se noe forandre seg fra en ting til å bli noe helt annet.

Kommentarer


Siste innlegg
Archive
bottom of page