top of page

Blogg

Oppdrag skinkeposer

Tekst og Foto Elin Bernatek og Bugra Kilic


Nå når situasjonen er tilbake til det vanlige, og de fleste av oss er fullvaksinert kommer nå oppdrag inn på et løpende bånd. Et av våre faste oppdrag er skinkeposene.

En skinkepose er en pose som man bruker til å oppbevare skinke i. Stoffet vi bruker i disse posene blir også kalt skinkelerret. Det er et bomullsstoff. Skinkeposene blir klippet på OPT, for deretter og bli sydd på tekstilavdelingen hos oss på GOTT. Posene skal sys og overlockes. Vi bruker grønne tråder som skal tres inn i posene for å spile de ut. Knut André er en av de som klipper disse trådene.

Kunden som bestiller disse skinkeposene er Kjøtt og Fjørfebransjens Landsforbund som vi ofte forkorter til Kjøttbransjen. Dette er et oppdrag som har vart siden før Anettes tid her på GOTT. Når posene er ferdig, blir det sydd på et bånd med reklame for kjøttbransjen, dette er båndet som lukker posen. Her ser du posen med alle sine løpeganger. Trådene som er i løpegangene skal forhindre at insektene kommer til og legger egg på skinka.

Munazzah har jobbet med disse posene siden før Anettes tid her på GOTT. Hun har lært opp Caroline hvordan man lager disse. Dette er et oppdrag vi har drevet med i lang tid og vi kommer til og fortsette med dette i fremtiden.

ความคิดเห็น


Siste innlegg
Archive
bottom of page