top of page

Blogg

Kontorhverdagen på GOTT

Tekst: Bugra Kilic

Bilder: Elin Bernatek


Bugra har jobbet inne på kontoret her på GOTT i 4 år. Arbeidsoppgavene til denne trivelige medarbeideren er mye forskjellig fra dag til dag, uke til uke. For det meste hjelper han sjefen med regnskapet på GOTT, men han har også mange andre arbeidsoppgaver som og hjelpe til inne på Tekstilavdelingen. Der hjelper han Anette Boman med litt klipping av forskjellige bånd. Dette synes han er veldig gøy, for da får han stått litt i løpet av dagen for og endre på sittestilling og få i gang blodsirkulasjonen.


Ofte når man sitter på kontoret kan tiden gå veldig sakte hvis man ikke har noe å gjøre.


Elin er bloggeren her på Gott. Hun har jobbet her på Gott siden 29. april 2016 etter å ha lett etter jobb i 9 år. Hun har ansvaret for bloggen vår. Hun er også fotograf, så når hun skal skrive et blogginnlegg ruller hun gjennom hele lokalet for å ta bilder av kollegaene mens de jobber med sine oppgaver. Elin skriver blogginnlegg om saker som skjer både på treavdelingen og tekstilavdelingen. Når en ny person starter her, enten det er en lærling eller medarbeider skriver hun ofte om dette. Hun synes at det kan være slitsomt og sitte foran pcen og skrive hele dagen, fordi hun må holde konsentrasjonen oppe. Hun har også en tendens til og ha alt for liten skriftstørrelse på pcen, da hun egentlig burde bruke briller. Elin liker og skrive, men har noen ganger vanskeligheter med å finne en passende overskrift til det hun skal skrive om.


Vi sitter begge i rullestol, derfor er det viktig med bevegelse og at man husker å endre sittestilling i løpet av dagen. Dette vil si at vi går ut av stolen for og avlaste ryggen og beina. Når vi har avsluttet dagen pleier vi og ta oss en strekk på sofaen når vi har kommet oss hjem.


Vi er to sjeler som trives på kontoret her på Gott. Av og til kan det bli litt dårlig stemning når en av oss ikke starter dagen like bra som den andre, men som regel er vi glade i hverandre.

Comentários


Siste innlegg
Archive
bottom of page