top of page

Blogg

Gjenbruk med Rusken

Rusken er en organisasjon som jobber for at alle skal kunne bidra til en renere by. Hvert år er det over to hundre tusen innbyggere som er med og rydder byen. De har også aktiviteter for barn og unge ved Alna- og Akerselva.

Tekstilavdelingen på GOTT er nå i gang med å lage sitteunderlag for Rusken. Baksiden av sitteunderlagene er av brukte, gule plastseil. Forsiden er laget av ullstoffrester fra en tidligere produksjon. Sitteunderlagene blir skåret ut i rundinger for deretter å bli sydd på maskin. Båndene blir klippet i en spesifikk lengde ved hjelp av et hjelpemiddel slik at disse ikke blir skeive. Her er det viktig å ha både hode og finmotorikken på plass. Tagger med Rusken-logo er bestilt og sys på sitteunderlaget. Vi her på avdeling GOTT opplever et økt fokus på gjenbruk. Rusken er bare en av flere kunder som har dette i fokus.

Her ser du Ruskengeneralen. Hun mener det er viktig for de i Rusken å synes på alle arenaer.

Det Rusken også er opptatt av er at deres egne stoffer blir gjenbrukt og dermed kan lages om til noe annet.

Rusken har også bestilt vimpler og bagger. Vimplene er laget av refleksstoff, så blir de i hvert fall sett! Refleksstoffet blir klippet i trekanter og deretter blir de sydd på symaskin. Vimplene er laget i mange fine farger, gul, oransje og blå. Det er viktig å bruke refleks i disse dager da det i dag er så mørkt ute.


Vi her på GOTT er glade for at vi har fått mulighet til å samarbeide med Rusken.
Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page