top of page

Blogg

En pinne for landet

Tekst Elin Bernatek/Bugra Kilic, foto Elin Bernatek


Det sies at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves. Gratulerer Norge vi har gjort det. Vi kan være stolte av oss selv. I to år har vi alle levd under strenge smittevernstiltak. Etter 561 dager eller 18 måneder kan vi endelig begynne å leve som normalt igjen.

Klokken 16.00 den 25.9 ble de aller fleste smittevernstiltak fjernet. Meteren ble borte og vi kan igjen klemme hverandre og vi kan danse så tett vi vil. Mange restriksjoner er nå historie, men får du korona er du nødt til å Isolere deg. Gjenåpningen av Norge er en realitet.

Det er deilig å ikke måtte tenke på alt man ikke kan gjøre. Nå kan man endelig slappe litt mer av.

Hos oss her på GOTT har det også vært restriksjoner som færre på jobb per dag og spriting av både hender og bord. Det vil nok bli vanskelig å kvitte seg med alle disse tiltakene samtidig fordi vi nå er blitt så vant til å ha det slik. Er det en ting vi kommer til å bli flinkere på etter dette tror jeg det vil være å vaske hendene.


Norges kulturliv blomstrer igjen og vi trenger ikke være redde for å være sosiale. Teater, bredde-idrett og kunstutstillinger starter opp igjen. Det er ingen som kan hindre folk i å dra på fest. Bent Høie sa på pressekonferansen at - "Jeg brekker ikke tommestokken, men jeg bretter den, for det kan være vi får bruk for den igjen".


Selv om de fleste tiltak nå er opphevet oppfordres det til å bruke sunt folkevett, å holde seg hjemme hvis man er syk.

Klapp deg selv på skulderen. Takk for den innsatsen du har gjort for Norge.

Vi klarte oss igjennom Korona-pandemien!

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page