top of page

Blogg

BUA - Nå med nettbutikkBUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter.

BUA er også opptatt av hvordan de kan bidra til at flere får et mer bærekraftig forbruk i hverdagen. Framtidens forbruk er bærekraftig og sirkulært. De er opptatt av ombruk og resirkulerte materialer og utstyr.

Siden samarbeidet startet i 2017 har GOTT utviklet 5 forskjellige produkter for BUA. Alt er laget av resirkulerte knappetelt fra hæren, lastestropper og brukte reklamebannere fra bl.a. Sporveien, Cosmopolite scene Oslo og Hadeland Glassverk.

Nå har BUA fått nettbutikk! BUAs nettbutikk Der kan du kjøpe bærekraftige BUA-produkter og samtidig støtte en god sak. Alt overskudd går til å styrke tilbudet, så flere kan låne sport- og fritidsutstyr i BUA. Du bidrar til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk i Norge.

GOTT har 4 forskjellige superkule produkter i nettbutikken: BUA sports bag, oppbevaringspose i to forskjellig størrelser, ryggsekk og ski bag.

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page