top of page

Blogg

Bobler og bilder

Tekst og Foto Elin Bernatek og Kristin W


Endelig ble det min tur til å vise frem et kunstverk. Jeg synes det var gøy og sommerfuglene flagret i magen min. De som kjenner meg vet at jeg er fotograf. Det er derfor ikke en overraskelse for mange at jeg stiller ut et foto. Bildets tittel er: "Dragonfly".

Jeg har så mange bilder at jeg nesten må ta stein, saks papir for å bestemme meg for hvilket bilde jeg skulle bruke. Jeg valgte dette bildet på grunn av dybden i det. Endelig ble det min tur. Jeg er både spent og litt redd på en gang.

Til utstillingsåpningen fikk vi bobler i et glass. Denne dagen hadde jeg med meg egen fotograf.

Så var det avduking av kunstverket. Det var veldig gøy og få vist frem sitt eget bilde på jobb.

Jeg har tidligere hatt flere utstillinger i Norge og Sverige. I Vesterås 2019 hadde jeg en utstilling som het "I mitt eget rom" som handlet om psykisk helse. Nylig fikk jeg beskjed om at jeg skulle ha en utstilling med temaet: "Stemmen". Den skal åpnes ved at jeg danser i rullestol.

Til alle de andre som jobber her; du kan vise frem ditt kunstverk. Gi beskjed til Lars som er vår kurator, så skriver han deg inn i rekkefølge på en liste.

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page