top of page

Blogg

Aud og de tre strikkende snellene


Aud, som er en arbeidstaker på tekstilavdelingen på GOTT kom en dag inn på kontoret til Lars og sa "Her Lars, her har du galskapen min!" Kunstverket heter strikkesneller. Når man strikker er det lett å bli hekta sier hun. «Bare en omgang til» Man kan jo pent si at Aud er litt over gjennomsnittet interessert i å strikke.

«Jeg satt der borte i hjørnet og fant en tom spole. For de som ikke vet hva en spole er, så er det kjernen i de store trådsnellene som brukes på toppen av en symaskin. "Hun fortsetter med å si «Da så jeg for meg at den der kan jeg lage noe menneskelignende av."

Aud har brukt to forskjellige størrelser trådsneller.

Etter å ha brukt kjernen i denne trådsnellen, dro hun på Panduro der hun kjøpte øyne. Deretter brukte hun cellevatt-kuler til hode og så tegnet hun på en rød munn. Hun kjøpte falskt hår som hun også fikk tak i på en lignende butikk. Hun fikk også tak i stoff og cocktailpinner som hun brukte til strikkepinner. Hver av disse damene har fått sitt eget strikketøy med 16 masker strikket på pinne to.» Til slutt brukte hun piperensere til armer.

«Jeg tok en liten cellevattkule og limte den på disse cocktail pinnene. Så tok jeg litt lim og surret litt garn rundt disse kulene slik at det skulle se ut som om hver av disse damene hadde sitt eget nøste.

Da måtte jeg bare spørre henne hvordan hun kom på at disse damene skulle stå og strikke? «Fordi jeg er strikkegal selv". Vi blir til slutt enige om at de gærne har det godt. Det var gøy, legger hun til.

"Prosjektet fikk meg til å tenke litt utenfor boksen selv om jeg var på jobb."

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page