top of page

Blogg

Alle bidrar til fellesskapet

Her på GOTT er vi avhengige av vår livseliksir for å komme oss gjennom dagen. Det som skal til for å starte din jobbdag er kanskje ikke så mye, men en kopp kaffe, en kopp te eller ett glass vann er kanskje det som skal til.Det er alltid en av oss som har kaffetjeneste hver dag før alle pauser. Dette er bare en av mange oppgaver det blir rullert på i løpet av en uke. Det er som oftest tekstilavdelingen som har kaffetjeneste. Treavdelingen bare nyter den. Det blir laget kaffe til hver pause.


Det er alltid to stykker fra enten treavdelingen eller tekstilavdelingen som passer på at kjøkkenet er rent og ryddig. Noen av oppgavene deres da er å vaske bordene og sette inn i oppvaskmaskinen. En ting vi alle er litt dårlige på er å se når søpla bør bæres ut. I utgangspunktet skal alle rydde opp etter seg selv og i disse tider sprite plassen sin etter seg.


En fra tekstilavdelingen har i oppgave å hente posten hver dag. De fleste mener at de går for å hente kjærlighetsbrev til sjefen, men egentlig ser de bare etter regninger.


Bjørn jobber både på treavdelingen og på tekstilavdelingen. På fredager er han på treavdelingen og sørger for at alle rester er saget opp til ved og all søppel sortert og kastet der det skal.


Dersom ingen sørger for å rydde, vaske og kaste, stopper det meste fort opp så derfor denne lille hyllesten til alle våre hverdagshelter. Takk alle sammen!

Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page