top of page

Blogg

5 på GOTT

Tekst og foto: Elin BernatekDagen da vi tok påskeferie fikk vi lammestek med poteter og grønnsaker til. Tilbehøret var helt fantastisk, men lammesteika kan ikke jeg uttale meg om. Nå som påsken er vel overstått har jeg spurt fem på GOTT om hvordan de har hatt det i påsken og hva de har gjort.Remy forteller meg at han tok en tur med Hurtigruta, han reiste med skipet «Kong Harald». Det var en stille og rolig påskeaften. Videre dro han til Mysen, der han tok det helt rolig sammen med sin mor og mormor. Han rakk også en liten tur til Åndalsnes, opp i fjellene, og spiste lunsj på en restaurant der. Når jeg spør Remy hvor mange bilder han tok i løpet av denne ferien, sier han at han tok ca. 700 bilder med både kamera og mobil.Andreas sier han har vært på hytta i Sverige. Der har han gått på ski, spilt kort og ludo. Han har også shoppet og kost seg i sola.Agnete har vært på Stord, hvor hun kommer i fra. Hun har hatt en sjøpåske med venner, familie, barna sine og kjæresten sin. Der har hun blant annet fisket og laget bål. Det er alltid like hyggelig.

«I år fikk vi i masse krabber i teinene Jeg vet ikke om det var beliggenheten eller krabbeteinen som gjorde det, men vi fikk opp til flere middager» sier Agnete. «Vi satt også mye i solveggen og koste oss. Påsken ble avsluttet med en påskerebus».


Christian sier at han har hatt en tradisjon de siste årene der han har stått på slalåm med sønnen sin på Geilo. Når jeg spør han om jeg kan bruke de bildene jeg akkurat tok sier han "Jaha, jeg vet ikke helt, det er en stund siden jeg så meg selv i speilet" ler han.Aud som jobber på tekstilen sier at hun pleier å spise lammelår og påskeegg. Hun pleier også å se på forskjellige typer påskekrim. Hun er ikke en særlig ivrig kirkegjenger. Det kan jeg spare meg for, jeg sitter heller hjemme i sofaen og strikker, sier hun. I år var hun med på å fortære en and.

Da jeg foreslo erter som tilbehør ble jeg nedstemt. Familiens ungdommer valgte aprikoser til anda, så bortskjemte er de altså blitt!
Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
Siste innlegg
Archive
bottom of page