top of page

Blogg

5 på GOTT


Vevene slår, maskiner går. Inne på verkstedet lukter det nykutta tre. Det er ikke stille på tekstilen heller. Man hører at folk er tilbake. Alle er på plass på kontoret og det skrives for harde livet.

Remy som jobber på treavdelingen fikk en litt forlenget juleferie da han brakk ryggen rett før jul. Han sier til meg at det har vært en lang ferie med mye sofasitting og smertestillende. Fra julaften til 1. juledag var han hjemme hos sin mor, det var han også på nyttårsaften.

Andreas har vært hjemme, spilt Marioparty og spist masse god mat. Ferien sluttet med et ufrivillig snøbad for kameraet hans da han filmet fyrverkeri.

Karin som lenge har jobbet på tekstilavdelingen, men som nå jobber på treavdelingen sier at hun for det meste har slappet av og tatt det med ro. Det var en dag jeg var ute sier hun. Da var jeg hos min onkel og tante.

Selv har jeg akkurat blitt tante og har brukt mye av ferien sammen med tantebarnet. Ellers har jeg redigert bilder og slappet av på sofaen. På nyttårsaften spiste jeg mye god mat, for deretter og avslutte kvelden med og se på fyrverkeriet. Min gode kollega Bugra feirer ikke jul, men har fått slappet godt av i juleferien. Han har sett mye på tv selv om det ikke har vært så mye og se på. Han har spilt mye Playstation. Bugra har både vært mye på besøk og fått besøk og spist mye god mat. På nyttårsaften var Bugra ute og avsluttet kvelden med å se på fyrverkeriet.


コメント


Siste innlegg
Archive
bottom of page