top of page

Blogg

GOTT holder stengt til og med 27/3


Fra og med i dag, 13/3, og til og med fredag 27/3 holder de aller fleste avdelinger innen OPT AS stengt, deriblant oss. Vi vil i løpet av dagen idag søke å informere alle våre ansatte om hva dette vi innebære for de i denne perioden. De vil, som det går frem av brevet nedenfor, bli utbetalt lønn som vanlig i perioden.

Vi vil også i løpet av dagen kontakte alle våre kunder med informasjon om hva dette vil bety i forhold til leveringdatoer o.l..

Her er brevet som gikk ut fra ledelsen tidligere i dag:

Informasjon om situasjonen rundt korona-viruset


Kjære arbeidstaker i OPT!

Torsdag 12.mars innførte myndighetene strenge regler for å stoppe videre smitte av korona-viruset så godt som mulig. Blant annet ble alle skoler, barnehager, treningssentre m.m. stengt.

Samme kveld fikk vi også beskjed fra NAV om at de iverksetter følgende tiltak:

  • Alle som er ansatt på varig tilrettelagt arbeid skal holde seg hjemme fra jobb fra og med fredag 13. mars til og med fredag 27. mars

Siden denne beskjeden kom sent på kvelden den 12. mars vil mange oppleve å komme på jobb på fredag og så bli sendt hjem igjen. Vi skal gi så god informasjon vi kan til alle. Arbeidstakerne vil få vanlig timelønn for disse 11 dagene.

Vi håper at denne situasjonen ikke blir mer langvarig enn det som nå er varslet, men vil uansett komme tilbake med informasjon så fort vi vet mer.

I mellomtiden er det bare å passe godt på hverandre og bidra til å stoppe smitten. Husk å

  • Vaske hendene veldig godt med såpe og vann – ofte!

  • Ikke klemme eller hilse med hendene

  • Ikke ta buss eller t-bane hvis du kan unngå detMed vennlig hilsen for Oslo Produksjon & Tjenester AS

Anne Kirsti Melhus Henrik Østeby Pål Engebretsen Administrerende Direktør HR- og administrasjonssjef Hovedverneombud 905 28 780 975 30 047 920 40 247


Siste innlegg
Archive
bottom of page