top of page

Blogg

OPT 365!

Instagram er en bildedelingstjeneste der man kan dele bilder og videoer. Vi er nå blitt fusjonert inn i OPT sammen med Balder Tekstil. "Nye" OPT har en Instagram konto, "OPT 365" der de skal legge ut et bilde hver dag som skal beskrive hverdagslivet i bedriften. Avdelingene har også fått utdelt uker der de skal legge ut et bilde hver dag. Når det er vår tur kan vi velge mellom treavdelingen og tekstilavdelingen. Vi her på GOTT har også en egen Instagram konto som man kan klikke seg inn på hvis man er interessert. Adressen er gamleoslotreogtekstil. Her legger vi ut bilder av produkter, mennesker og situasjoner fra bedriften.

Vi er nå inne i vårt første år som en sammenslått bedrift. OPT AS har ansatte på hele 8 steder, i Oslo og Bærum. Vi har mange folk som leverer tjenester hver dag. Nå vil vi at andre også skal bli kjent med det vi gjør og tjenestene vi utfører.

Det ønskes at bildene skal gjenspeile hverdagen på avdelingene. Bilde kan være av folk som jobber eller av ting som blir laget. Mange synes det er stas. Alle som det publiseres bilder av har gitt samtykke til det.

Siste innlegg
Archive
bottom of page