top of page

Blogg

Ingrid med stor I

Vi har fÄtt en ny aktivitÞr-lÊrling som skal jobbe pÄ tekstilavdelingen i to og et halvt Är. Hun heter Ingrid og er 27 Är gammel. Hun kommer fra BÊrum, men bor nÄ i Oslo. Ingrid er utdannet ernÊrings-terapeut fra Tunsberg medisinske skole. Hun startet her pÄ GOTT 2. januar, og mÄ fÄ lov til Ä prÞve og feile litt. Ingrid er Anettes fjerde lÊrling. Anette er utdannet ergoterapeut, og godkjent veileder for aktivitÞr-lÊrlingene.

Alle aktivitÞr-lÊrlinger begynner sin lÊrlingperiode pÄ tekstilavdelingen, for deretter Ä gÄ over til tre-avdelingen pÄ slutten av lÊretiden. Hun fÄr ogsÄ mulighet til Ä vÊre i praksis pÄ ulike arbeidsplasser.

Etter lÊrlinge-perioden Þnsker hun Ä jobbe pÄ et dagsenter for eldre. PÄ sikt Þnsker hun Ä jobbe pÄ en frisklivssentral, der hun kan kombinere aktivitÞryrket og ernÊringsterapien.

Som person virker hun rolig og nysgjerrig. PÄ fritiden liker hun Ä vÊre med venner, trene og gÄ turer. Hun har ogsÄ drevet med agility og jobbet som frivillig pÄ Dyrenes Hus.

«Jeg valgte Ä bli aktivitÞr fordi jeg ville jobbe med mennesker, og det gir meg glede Ä se at andre fÄr mestringsfÞlelse og glede i hverdagen» sier hun.

Som aktivitÞr jobber man tett med mange forskjellige mennesker, i mange forskjellige situasjoner. Det er ikke sÄ mange i dagens samfunn som velger aktivitÞr-yrket, men det er et viktig yrke vi hÄper flere utdanner seg til.

Siste innlegg
Archive
bottom of page