top of page

Blogg

Ja sjef!


Lars Sevatdal har vært daglig leder på GOTT I nesten 14 år. Han er en god og diplomatisk leder som deler ut rettferdighet til alle. Han liker seg som daglig leder på GOTT, men gleder seg til å kunne dele på ansvaret. GOTT er en bedrift med fokus på kosthold, trening og helse. Etter jul slår vi oss sammen med to andre vekst-bedrifter: Balder og OPT.

Vi går en spennende og utfordrende tid i møte. Vi slår oss da sammen og blir til et konsern.

Balder er en liten bedrift, akkurat som GOTT og har mest fokus på tekstiler. OPT er en forkortelse for Oslo Produksjon og Tjenester. De er en mye større bedrift med enda flere ressurser og mange ulike arbeidsområder til de ansatte.

Selv om vi nå skal fusjoneres vil måten vi gjør ting på nå ikke bli så veldig annerledes, men noen ting vil sikkert bli forandret. En positiv ting med sammenslåingen er at man kan lære mye av hverandre.

Lars kommer ikke til å være sjef på samme måte som han er i dag.han kommer nå til å få tittelen avdelingsleder.

Vi får fra 01.01.2020 ny sjef, hun heter Anne Kirsti Melhus og er i dag daglig leder for OPT. Etter jul får hun mye å gjøre da skal hun nemlig bli sjef for et helt konsern. Vi vil da bli en av Norges største arbeidsmarkedsbedrifter. Om konsernet får et eget navn må vi bare vente i spenning og se.

Forandring fryder og vi gleder oss masse!.

Siste innlegg
Archive
bottom of page