top of page

Blogg

Full fres og stormende jubel


Det er like før det braker løs og butikken er klar til kundene kommer!

Våre nye smulefangerfjøler gikk unna som hakka møkk og vi ble fort utsolgt. Fjølene er nesten utelukkende laget av rester fra andre produksjoner. Produksjonen av fjølene har vært et praksisprosjekt for Mats som har studert Bedriftspedagogikk på OsloMet. Det er i første rekke Karin som har gjort alt det praktiske i produksjonen. Resultatet ble helt fremragende og fjølene kan nå kjøpes hos Gry i Snekkerbua på Bærums Verk.

Her er våre kjente elgfjøler (flodhest, elefant og neshorn er også tilgjengelig i denne serien) som vi produserer for Oslonaut. Disse får man både i bjerk og eik. Elgen er nok uten sammenligning vårt mestselgende produkt gjennom tidene.

En av mange nye ting var dreide fat og dreide boller. Det største fatet kjøpte Line. Hun er regissør og manusforfatter og har selv stått for filmen "I Kjærlighetens navn". Hun kom på besøk med sin klasse fra Persbråten videregående.

De populære håndbroderte julekortene til tekstilavdelingen er i år som alltid tilstede. Det ligger omtanke og kjærlighet bak vært eneste sting.

Fritt fram ved sjefens bord. Her er det bare å komme å forsyne seg med sveler, klementiner og Imkes hjemmelagde gløgg.

To turtelduer koser seg i sofaen.

To fotballglade menn møtes på Åpent hus, Arne Scheie til høyre.

I butikken stod Anette og tok imot kunder. Bestselgerne denne dagen var våre smulefangere, forklær og røde ryer.

Vi håper alle hadde det bra og koste seg masse, det gjorde ihvertfall vi!

Siste innlegg
Archive
bottom of page