top of page

Blogg

«Ut i skogen opp i trærne»

GOTT - Studenthytta 2019

I år var vi 21 stk. på den årlige turen til Studenthytta i Nordmarka. Noen kom gående fra Voksenkollen andre fra Sørkedalen skole, og mange syklet fra Movatn til Studenthytta. Alle var fornøyd med været! Solen skinte på oss og soppen i skogbunnen. Vi fant kantareller, steinsopp og skjellpiggsopp. Før middag klarte vi å redde 3 egg ved å lage kreative fallskjermer og støtputer. Eggene ble kastet ut fra 3.etasje og ingen ble knust. Nydelig middag som kokken Guttorm hadde laget, gikk ned på høykant. Til kvelds var det quiz. Noen fikk PG te på senga neste morgen, og andre måtte trø i graset for å få en kopp kaffe. Vi kom hjem igjen slitne og fornøyde.

Traktkantarell og et prakteksemplar av en steinsopp. Soppen ble fredagslunsj; Taglierine al fungi

Traktkantarell og et prakteksemplar av en steinsopp. Soppen ble fredagslunsj!

Mye av grunnen til at vi kommer tilbake til Studenterhytta er den gode maten og det hyggelige vertskapet.

Sannhetens øyeblikk. Vil egget holde?

Evig eies kun det teipte var Margrethes motto!

Siste innlegg
Archive
bottom of page