top of page

Blogg

Forandring fryder

For mange som går på VTA, varig tilrettelagt arbeid, er det vanskelig å være med å påvirke sin egen karrière.

Når du går på tiltaket VTA kan man ikke stille seg på venteliste til en annen jobb

før man har sagt opp sin nåværende jobb. Og man kan ikke stå på mer enn en venteliste av gangen.

Når man blir satt bakerst i køen må du belage deg på at det tar tid. Spesielt om man bor i Oslo der det er få VTA-plasser i forhold til innbyggertall. For å få en VTA-plass må du også være uføretrygdet.

Knut André er en av mange som nå har bestemt seg for å prøve noe annet. Han vil utfordre seg selv på andre områder enn det han får mulighet til her. Han er 27 år og har nå jobbet på tekstilavdelingen her på GOTT I 6 år.

Han skal nå ha en prøvetid på Adaptor i ca. to måneder. Adaptor er også en vekstbedrift akkurat slik som GOTT. Knut André sier selv at han vil prøve så godt han kan å tilpasse seg det nye miljøet. Hans håp er å få utfordre sine egne evner. Man taper jo ingenting på å prøve.

Det å bevege seg utenfor sin egen komfort-sone, er ikke alltid like lett for de som har jobbet på samme sted over lengre tid. Det kan gjøre enkeltpersoner redde og mer sårbare. Bare det at Knut André nå tør, viser at han har tro på seg selv. Vi håper det ordner seg for Knut André og krysser fingrene for at han får det fint på Adaptor.

Siste innlegg
Archive
bottom of page