top of page

Blogg

Skog, mark og friluftsliv

Den 18. og 19. september skal de ansatte her på tur til studenterhytta.

De kan velge mellom å gå og å sykle. Annenhver onsdag blir det arrangert øvningsturer. Hver av arbeidslederne har ansvar for en tur hver. Margrethe står for den første turen, den går til Torshovdalen. Det vil bli tre sykkelturer og tre gåturer.

Vi arrangerer disse turene for å gjøre folket klare til studenterhytta.

De som skal gå går i fra Voksenkollen. Det er ca 8,7 km å gå. Det er også en litt kortere rute for de som ikke er så gode til bens.De som sykler, sykler fra Movatn. Det er ca.17 km fra Movatn til Studenterhytta.

Selv om du ikke skal være med på hyttetur er det fullt mulig å være med på disse øvelsesturene.

En av våre annsatte liker å gå for da får hun brukt seg selv. Dette er en positiv og deilig følelse, for da kjenner hun også at hun blir sliten. Da kan du gi deg selv en belønning og sette deg ned og slappe litt av.

Det er også en del av våre arbeidstakere som skal sykle. Noen fordeler med å sykle er at det går fortere. det er mer teknisk, og noen synes det er mer spennende å sykle.

Siste innlegg
Archive
bottom of page