top of page

Blogg

Designere med bager fra GOTT!

Den 6. september er dagen som alle designere har ventet på. Her kan du se det beste innen norsk og internasjonal design og interiør. Det sies at dette er årets store begivenhet. Designers Saturday blir avholdt i Oslo annethvert år.

Tekstilavdelingen har nå fått i oppdrag å lage 500 tote bagger til Designers Saturday

Stoffet i bagene kommer fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk og inneholder mye norsk ull. Vi liker å jobbe med disse materialene. I tillegg er stoffet fint og eksklusivt. Bagene blir laget i seks forskjellige farger.

Stoffet kommer til oss i ruller, før det blir klippet i firekanter og sydd på en overlock symaskin. En overlock symaskin er en spesiell type symaskin som syr sikksakk for at stoffet ikke skal rakne. Deretter blir resten av sømmene sydd på en industri symaskin, med rett søm. Vi syr vår egen merkelapp inn i sidesømmene. Hankene kommer til oss som ruller av bånd før de blir klippet opp og gjort om til hanker og sydd på.

Logoen er rød og blir brodert på her hos oss på GOTT. Hittil har vi brukt over 3000 meter broderingstråd, men vi kommer til å bruke mye, mye mer. Vi tegner logoen i et program som gjør om tegningen til sting. Deretter broderes logoen direkte på stoffet.

Siste innlegg
Archive
bottom of page