top of page

Blogg

GOTT drar på ekspedisjon med Amundsen

Våre ansatte har vært på kino å sett den nye filmen om Amundsens liv og ekspedisjoner.

Det er første gang GOTT har vært på en premiere.

Det var 17 stykker fra GOTT på denne premieren. Alle fikk æren av å gå på den røde løperen. De møttes klokka 17.00 foran Colosseum kino før de gikk inn i sal 1.

De som var med på kino sier at dette var en flott fantastisk lærerik og litt skummel film. Mange gledet seg stort til å se denne filmen, Noen ble også litt skuffet.

På GOTT prøver vi som regel alltid å finne på morsomme og kulturelle aktiviteter utenfor jobb. Poenget ar å teste ut ulike arenaer og fritidsaktiviteter og på den måten bli bedre i stand til å benytte seg av de tilbudene man finner i en så stor og spennende by som Oslo. Når en ting er utført prøver vi så fort som mulig å finne på en ny aktivitet slik at man alltid skal ha noe å glede seg til.

Roald Amundsen ble født 16. juli 1872 og han døde sannsynligvis 18. juni 1928) 56 år gammel

Han var den første personen som nådde sydpolen. Roald Amundsen ble sammen med Fridtjof Nansen hyllet som nasjonal helt. Han seilte som den første kjente gjennom Nordvestpassasjen, og var blant de første som tok i bruk luftskip og fly i utforskingen av polare strøk. Roald Amundsen forsvant i juni 1928 da han deltok i en redningsaksjon etter sin rival Umberto Nobile. Det antas at flyet han var ombord i havarerte nær Bjørnøya. (kilde: Wikepedia )

Siste innlegg
Archive
bottom of page