top of page

Blogg

Kurven med det rare i

Margrethe er en kunstner som elsker utfordringer, Hun er en av mange her på GOTT som er opptatt av gjenbruk. Hun ønsket å utvikle et produkt der både treavdelingen og tekstilavdelingen kunne bidra. Ideen hennes var å lage et et hyllesystem med tekstilkurver. Produktet ville hun selge på åpent hus. På tredelen av disse hyllene brukte Margrethe blant annet rester etter Imkes elgfjøler.

Margrethe og Christian samarbeidet under utviklingen av dette produktet. De brukte rester av eik til rammen som kurvene skal henge på. Det er enkelt å henge disse på veggen, der du ønsker å ha dem. Hun brukte forskjellige typer restestoff i forskjellige farger til kurvene. Kurvene kan vaskes i maskin, på et skånsomt program.

Dette er Margrethes første selvutviklede produkt her på GOTT. Hun syntes det var gøy å se produktet ferdig.

Hyllen med svarte kurver ble solgt på åpent hus da vi hadde disse og mye annet på utstilling.

Så ja, det er bare å komme og bestille. Margrethe sier at hun gleder seg til å lage flere.

Siste innlegg
Archive
bottom of page